آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام روز خوبی داشته باشید  میخوام بهتون ناگت مرغ رو آموزش بدم با من همراه باشید.

 

ناگت مرغ:

مواد لازم:

1-سینه مرغ : 400 گرم

2- پیاز : 1 عدد

3-پنیر موتزارلا: 150 گرم

4- پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری

5- قرص عصاره مرغ: 1 عدد

6- پودر  مخصوص ناگت: 2\1 پیمانه

7- پودر موسیر : 1 قاشق چایخوری

8- پودر نان: 2 قاشق سوپخوری

9- رنگ نارنجی خوراکی که میتونید از قنادی ها تهیه کنید البته معتبر:2\1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز و پنیر و پودر سیر و قرص عصاره در مخلوط کن ریخته تا له بشن و. به صورت خمیر چسبناک در بیان بعد در ظرفی دیگر  پودر مخصوص ناگت و پودر موسیر و پودر نان و ورنگ نارنجی را مخلوط میکنیم  و بعد از خمیر گوشت مرغ به اندازه یه گردو برداشته و با مرطوب کردن دست  به اون فرم بدید هر فرمی که دلتون میخواد سپس ناگت ها را در مخلوط پودر نان و پودر ناگت بغلطانید و در روغن داغ داغ سرخ کنید وقتی ناگت ها آماده شد اونا رو در ظرف مورد نظر چیده و ظرف را با زیتون سبز و ذرت کنسروی و گوجه مینیاتوری زیبا تزیین کنید نوش جان.

 خیلی دوستون دارم مواظب خودتون باشید بای . سارا



نظرات شما عزیزان:

مهراد
ساعت22:59---2 بهمن 1390

میخواااااااااااااااام


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.